Welkom bij R. van Vliet Delta.

Delta is al jaren een professionele verhuurorganisatie van de meest uiteenlopende betrouwbare machines, tijdelijke accommodatie, containers, materialen en gereedschappen. Sinds 1992 hét adres voor zowel bedrijven als particulieren. Iedereen huurt bij Delta. De aanschaf van gereedschap en machines is kostbaar, nog afgezien van het onderhoud en verplichte keuringen die onlosmakelijk zijn verbonden met het professioneel gebruik. Juist om die reden is het veelal praktisch en financieel aantrekkelijk om te kiezen voor huren. Delta is de juiste partner op dat gebied.

Bij ons krijgt u behalve uitstekend gereedschap en materiaal ook deskundig advies van goed opgeleid personeel. U kunt het gereedschap bij ons ophalen maar ook het bezorgen op de werkplek is geen enkel probleem. In het kort: Of het nu gaat om de huur van een volledig gemeubileerde kantoorunit voor een jaar of het huren van een bouwdroger voor een dag, Delta regelt het !

Snel schakelen, daar houden we van!

En juist die liefde voor auto's en techniek is de drijfveer voor Delta Garage. Sinds jaar en dag kunt u voor alle merken personenauto's en bedrijfswagens bij ons terecht. Of het nu gaat om een nieuwe APK, kleine of grote beurt, het omleggen van de winterbanden voor de wintersport of complete restauratie van uw motorblok, wij helpen u graag en snel weer op weg!
(En altijd tegen een zeer concurrerend tarief)